Blog

BOGU(M)MA o spolupráci s MMA zápasníkom Vlastom Čepom - podpora športu je naďalej našou prioritou

Tento rok prináša nové partnerstvá vo viac ako jednej oblasti. V minulosti sme podporovali šport a v roku 2024 pokračujeme v spolupráci s významným slovenským MMA zápasníkom Vlastom "ElChapo" Čepom. Čítajte ďalej, aby ste zistili, prečo sme sa rozhodli podporiť práve bojového zápasníka.

<p>MMA zápasník, Vlasto "ElChapo" Čepo, počas tréningu, zdroj: Instagram archív @vlastocepo</p>

MMA zápasník, Vlasto "ElChapo" Čepo, počas tréningu, zdroj: Instagram archív @vlastocepo

V BOGUME sa zaoberáme výrobou rôznych druhov gumárenských produktov, ktoré častokrát prispôsobujeme špecifickým potrebám našich klientov. Od podlahových krytín cez elektroizoláciu až po dodávanie podláh do športových centier a hokejových hál, naša guma slúži najmä na ochranu jej používateľov. Naše heslo, “Vyber si bezpečnosť, vyber si BOGUMU” teda hovorí samo za seba a nie je prekvapením, že sa usilujeme o pretavenie tejto myšlienky do reality slovenských a zahraničných priestorov či už ide o pracoviská s vysokým napätím, športové štadióny alebo bežné výrobné haly. 

Teraz vám však chceme priblížiť našu snahu o zvýšenie bezpečnosti v športe prostredníctvom spolupráce s uvedomelým športovcom, ktorý inšpiruje mnohých ďalších dosiahnuť svoje športové ciele. Vlasto Čepo, známy slovenský MMA zápasník, je skvelým príkladom toho, že aj bojové športy sa dajú robiť bezpečne, ak máte tie správne podmienky a nastavenie mysle. V tomto článku vám prezradíme prečo sme sa rozhodli spolupracovať práve s Vlastom a čo naša spolupráca obnáša. 

Posun vpred: rozvoj profesionálneho vzťahu

Minulý týždeň sme sa s Vlastom Čepom stretli, aby sme sa porozprávali o tom, ako ďalej rozvíjať náš profesionálny vzťah. Táto diskusia nebola výhradne o sponzoringu. Mali sme priestor na otvorený rozhovor, počas ktorého sme si vyjadrili vzájomnú dôveru a rešpekt voči našim remeslám, hoci sa na prvý pohľad zdajú byť nezlúčiteľné. 

 

<p>Vlasto "ElChapo" Čepo podpisuje ročnú sponzorskú zmluvu s BOGUMA, s.r.o., zdroj: súkromný archív</p>

Vlasto "ElChapo" Čepo podpisuje ročnú sponzorskú zmluvu s BOGUMA, s.r.o., zdroj: súkromný archív

Prečo sme sa teda rozhodli nadviazať spoluprácu s MMA zápasníkom? V minulosti sme už niekoľkokrát mali možnosť podporiť viacero športových podujatí v našej komunite, ale aj napríklad ping pongový klub v Bošanoch, rozvoj Baťových trailov v Partizánskom a v neposlednom rade hokejový klub Nitry. Všetky vyššie spomenuté športové organizácie (okrem toho že pôsobia v našom regióne) veľmi aktívne rozvíjajú predovšetkým prácu s mládežou. 

Keďže sa však vždy snažíme posúvať o krok vpred, neváhali sme rozvíjať našu spoluprácu aj na širšej metrike. Pre nás nie je šport len zábava, ale je to najmä spôsob, ako posúvať hranice svojej mentálnej a fyzickej kapacity a inšpirovať ľudí. Robíme všetko pre to, aby sme pomohli ľuďom športovať bezpečne aj vďaka našim gumárenským výrobkom. A práve táto myšlienka nás priviedla k Vlastovi Čepovi.

Kto je Vlasto Čepo?

Vlasto “ElChapo” Čepo je dlhodobo uznávaným členom MMA komunity v Česku a na Slovensku. Jeho pôsobivé výkony v ringoch prispeli k jeho nenahraditeľnému postaveniu v organizácii Oktagon, kde sa prvýkrát ukázal v roku 2020. Odvtedy sa neustále stretáva so špičkovými súpermi a vždy si vedie dobre. Zo svojich doterajších 39 zápasov (SHERDOG štatistiky)  si pripísal 30 výhier, pričom neprestáva posúvať hranice svojej sily a vytrvalosti. Mimo ringu je to skvelý človek, otec dvojročného syna, ktorý mu dodáva silu na ďalšie výzvy. Jeho partnerka Lucia Krajčovič, taktiež bývalá zápasníčka, mu je tou najväčšou podporou.

 

<p>Vlasto so svojou partnerkou Luciou, zdroj: Instagram archív @vlastocepo</p>

Vlasto so svojou partnerkou Luciou, zdroj: Instagram archív @vlastocepo

“Ďakujem spoločnosti BOGUMA, že sa rozhodli podporiť ma na mojej ceste. V tejto dobe to neberiem ako samozrejmosť. Vážim si túto spoluprácu a teším sa na ňu.” 

- Vlasto Čepo

Plány na vzájomnú spoluprácu

Vlasta budeme počas našej spolupráce podporovať vo viacerých oblastiach, pomôžeme mu s prípravou na jeho zápasy, tréningové kempy a pokúsime sa ďalej rozvíjať bezpečné športovanie na Slovensku vďaka našim výrobkom predovšetkým vo fitnescentrách.

 

Celý tím BOGUMA s.r.o. je nadšený z novej spolupráce s Vlastom Čepom. Veríme, že nám tento projekt prinesie vzájomne mnoho úspechov a tešíme sa na ďalší vývoj našej spolupráce. Sme hrdí, že sme súčasťou Vlastovej cesty a že môžeme prispieť k jeho úspechom.

“Dlhodobo sledujem MMA a predovšetkým organizáciu Oktagon MMA. Vnímam ako tento šport a samotná organizácia naberajú na popularite, ktorá už dávno presiahla stredoeurópsky región a zároveň mala za následok, že slovenské gym-y a fitness centrá získavajú stále nových a nových členov, pričom do klubov sa dostáva aj mládež, ktorá sa pod rukami skúsených trénerov stáva vyzretejšou a silnejšou. Jednou z top tvárí tejto organizácie je aj Vlasto, ktorý svojou húževnatosťou, progresom, vlastným príbehom inšpiroval mnohých ďalších. Vnímam ho ako vysoko inteligentného, charizmatického človeka, ktorý presne vie čo chce v živote dosiahnuť a ide si za tým. Som rád, že môžeme byť súčasťou cesty podľa mňa budúceho šampióna Oktagonu a myslím, že neskôr aj účastníka UFC (najvýznamnejšia MMA organizácia na svete). A aj keď má Vlasto za sebou aktuálne prehru v titulovom zápase o dočasného šampióna v strednej váhe, (29.12. v Prahe prehral TKO s poliakom Piotrom Wawrzyniakom) myslím si, že sa z nej dostane ešte silnejší ako doteraz. S Vlastom budeme pripravovať projekt pre fitnescentrá s vývojom našich produktov priamo pre podmienky  zápasníkov.”

- Martin Čánik, CEO BOGUMA s.r.o.

Podporte nás aj na LinkedIne, kde zdieľame všetky firemné novinky: